Puslebord
Indhold på siden:

Nathi Puslebord Valnød.
Denne Nathi model er indbegrebet af skandinavisk håndværk og design fra byBO. Her er kun brugt de bedste materialer og med en detaljeret finnish uden sidestykke. Den er inklusiv råhvid puslepude. Produceret i formpresset bøgetræ af højeste kvalitet- bedre bliver det ikke. Flot valnødde finnish. Kom godt i.
Kategori: Babyudstyr - Babyudstyr
Geuther Geuther klapbart puslebord Trixi farve hvid folie 097 (4817) hvid.
Geuther puslebord Trixi natur belægning nr. 097 (4817) Er det småt med pladsen? Så er Trixi puslebordet den helt rigtige pladsbesparende løsning. Stilles op med få håndgreb og er sikker og stabil, når du er færdig klappes Trixi sammen og stilles bagved en dør. Detaljer Klapbar B 56 x H 97 (117) x T 70 (19) cm.
Kategori: Babyudstyr - 1
BabyTrold puslebord - Pia - Hvid.
Puslebord fra BabyTrold med hylder og hjul Pia puslebordet er udstyret med to praktiske hylder til opbevaring af bleer, cremer mv. De drejelige hjul gør, at du nemt kan flytte puslepladsen rundt. 2 praktiske hylder Drejelige hjul Enkelt design Praktisk puslebord med hjul Puslebordet er nemt at flytte rundt..
Kategori: Opbevaringsmøbler - Baby Bad, pusle & pleje Pusleborde & -kommoder
Lundby Småland Tremmeseng og Puslebord.
.
Kategori: Legetøj - Legetoej|Lundby Småland
Sebra - Puslebord - Mørke grå (2514).
.
Kategori: Babyudstyr - Baby and child|
BudtzBendix puslebord - ChangingTOWER i grå.
Smart puslebord fra BudtzBendix .
Kategori: Borde & stole - Børn/Børnemøbler
Playmobil 5368 mor med puslebord.
PLAYMOBIL Special Plus-morfigur med puslebord (5368) Med dette puslebord, som fungerer som pusleplads, når det er lukket, og badekar, når det er åbent, er moren godt forberedt på lidt af hvert. Inkl. barn og tilbhør..
Kategori: Legetøj - Figurer
Lundby 2085 Småland tremmeseng og puslebord.
LUNDBY Småland-sæt (2085). Fra den sikre tremmeseng kan Småland-familiens yngste iagttage, hvad resten af familien foretager sig. En gang imellem skal babyen skiftes. Bagefter skal livet uden for tremmesengen udforskes og den bløde bamse krammes. 1:18..
Kategori: Legetøj - Dukker, dukkehuse & tilbehør
Cam, Puslebord, Volare, Hvid hynde med bamse.
Gulvpuslebord med badebalje og aftapningsslange. Kan klappes sammen takket været de korslagte ben - og så optager det meget lidt plads. Opbevaringshylde under baljen. Farvestrålende puslehynde medfølger. Måler: 78 x 66 x 103 cm..
Kategori: Babyudstyr - Helbred & Pleje - Pusleborde & kommoder
Baby Annabell - 2 I 1 Puslebord / Garderobe.
.
Kategori: Legetøj -
Puslebord hvidt fra Ollie s Out.
Ollie s Out blev grundlagt i 2015 af Sarah Simone Jørgensen i hjertet af København. Ollie s Out er rodfæstet i den skandinaviske design sprog. Alle møbler og tilbehør er specialdesignet med fokus på naturlige materialer - træ, læder og m.
Kategori: Børnetøj - Home Default Category Kids Møbler
Nathi Puslebord Whitewash.
Denne Nathi model er indbegrebet af skandinavisk håndværk og design fra byBO. Her er kun brugt de bedste materialer og med en detaljeret finnish uden sidestykke. Den er inklusiv råhvid puslepude. Produceret i formpresset bøgetræ af højeste kvalitet- bedre bliver det ikke. Hvidpigmenteret (whitewash).
Kategori: Babyudstyr - Babyudstyr Puslebordre
Nathi Puslebord Hvidlakeret.
Denne Nathi model er indbegrebet af skandinavisk håndværk og design fra byBO. Her er kun brugt de bedste materialer og med en detaljeret finnish uden sidestykke. Den er inklusiv råhvid puslepude. Produceret i formpresset bøgetræ af højeste kvalitet- bedre bliver det ikke. Hvidlakeret overflade. Kom godt i.
Kategori: Babyudstyr - Babyudstyr
Leander puslebord inkl. puslepude - Whitewash.
Leander puslebord i elegant design Det smukt udformede puslebord fra Leander danner den perfekte ramme om skønne hyggestunder med dit barn i de første leveår. Designet er elegant og moderne med bløde former, og den flotte lyse farve giver et naturligt smukt udtryk. Der er en rummelig skuffe til opbevaring.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Baby Børnemøbler Pusleborde & -kommoder
Leander puslebord inkl. puslepude - Valnød.
Leander puslebord i elegant design Det smukt udformede puslebord fra Leander danner den perfekte ramme om skønne hyggestunder med dit barn i de første leveår. Designet er elegant og moderne med bløde former, og det flotte mørke valnøddetræ giver et naturligt og smukt udtryk. Der er en rummelig skuffe til.
Kategori: Babyudstyr - Baby Børnemøbler Pusleborde & -kommoder
BabyTrold puslebord - Sammenklappeligt.
Puslebord der kan klappes sammen Dette puslebord kan klappes sammen og opbevares på meget lidt plads. Det er ideelt at have som ekstra puslebord, og kan fx tages med på ferie, eller stå hos bedsteforældre, når barnebarnet kommer på besøg. Som en ekstra sikkerhed kan du spænde den fastmonterede sele omkring.
Kategori: Babyudstyr - Baby Bad, pusle & pleje Pusleborde & -kommoder
Leander puslebord inkl. puslepude - Hvid.
Leander puslebord i elegant design Det smukt udformede puslebord fra Leander danner den perfekte ramme om skønne hyggestunder med dit barn i de første leveår. Designet er elegant og moderne med bløde former, og den hvide farve giver et klassisk og smukt udtryk. Der er en rummelig skuffe til opbevaring under.
Kategori: Babyudstyr - Baby Børnemøbler Pusleborde & -kommoder
Lundby Stockholm Tremmeseng + Puslebord.
.
Kategori: Legetøj - Legetoej|Lundby Stockholm
BudtzBendix puslebord - ChangingTOWER i hvid.
Smart puslebord fra BudtzBendix .
Kategori: Borde & stole - Børn/Børnemøbler
V3
Kategorier på sider:

Børnemøbler Babyudstyr Huskeliste babyer Barnevogne Sutter Puslebord Gode råd når baby får de første tænder Tips om babyudstyr Babytøj Babyalarmer Babycare Tips til gravide og ammende om kemikalier Autostole Babyudstyr diverse Babylegetøj Babymad Babycreme Tips om sutteflasker og narresutter
 
 
 Du er her: Babycare - Baby og børn Babycare - - Hvad er Babycare en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.