Puslebord
Indhold på siden:

Sebra Puslebordet, Skuffer, Classic Grey.
Sebra Puslebordet med skuffer er et puslebord, der let kan forvandles til et klassisk opbevaringsmøbel, når behovet for puslebordet hører op. Møblet kan anvendes på børneværelset såvel som i husets øvrige rum. Den praktiske forvandling fra puslebord til opbevaringsmøbel sker ved, at puslepladen nemt fjernes.
Kategori: Baby Spisetid - 558
Troll Puslebord Luksus, Grå.
Puslebordet Lux fra Troll er et praktisk og flot puslebord i tidløst design til dig og dit barn. Puslebordet har godt med opbevaringsplads med en skuffe og to hylder til bleer, vaskeklude, tøj og andet nødvendigt tilbehør. Passer lige så godt ind på soveværelset, som på badeværelset. Bordet kan nemt flyttes.
Kategori: Borde & stole - Babyudstyr Pusleborde Pusleborde med Ben
Sebra Puslebord m. Låger - Mørk Grå.
Sebra Puslebord m. Låger - Mørk Grå.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Puslebord
Aafod Kurv til puslebordet - Medium.
Dette er den mellemste kurv af en serie af 3.De er lavet i sød flet af majsblade, kurvene er derfor miljøvenlige og vi synes deres farve og struktur passer fremragende godt til det skandinaviske interiør.Vi synes de har en god størrelse til puslebordet, hvor de tilmed vil pynte. I den mellemste af.
Kategori: Baby Spisetid - Baby & Toddler
Jungle Puslebord.
Hvidt puslebord med bløde og runde former, som gør puslebordet anvendeligt i alle hjem. De to låger er dekoreret med en papegøje i en neutral farve. Bag lågerne er der et stort rum med justerbar hylde. Ønskes et gennemført jungletema, kan puslebordet kombineres med de andre møbler fra samme serie..
Kategori: Opbevaringsmøbler - Baby & Kids - Nursery Furniture & Acc - Baby Furniture
Lundby Accessories Tremmeseng + Puslebord 4 - 7 years.
Tremmeseng og puslebord til dukkehuse fra Lundby Småland. Dette fine indretningssæt passer for eksempel til dukkehusets børneværelse eller badeværelse, og vil skabe en hjemlig atmosfære. Lundby Småland laver tilbehør i et klassisk design af høj kvalitet, som giver dukkehuset liv. Passer til børn fra 4-års.
Kategori: Legetøj - Doll houses and accessories
Puslebord med badekar.
Puslebord med badekar.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Biva Filippa puslebord.
.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Børnemøbler|Opbevaring på børneværelset|Pusleborde
Troll Lux puslebord m 1 kasse hvid.
.
Kategori: Borde & stole - Badeværelse - Badeværelsesmøbler - Puslebord
Lundby Tremmeseng + Puslebord.
Tremmeseng og puslebord fra Lundby Dukkehus er sødt og meget populært tilbehør til dukkehusfamiliens mindste medlem. Puslebordet har skuffer, der kan åbnes og den detaljerede tremmeseng er fint redt op til familiens mindste. Baby og yndlingsbamsen følger naturligvis med. - Alder: 4+ - Målestok: 1:18.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Dukker, figurer & tøjdyr Dukkehuse
Pinolino Pinolino Afskærmning til Puslebord, Hvid - Care & Meals (69111-0).
.
Kategori: Legetøj - Boernevaerelse|
Babytrold - Lea Puslebord m. 2 Hylder.
.
Kategori: Babymøbler - Møbler/Pusleborde|Baby og børn
Geuther Puslebord Robby hvid.
Dimensionel skitse af puslebordet Robby Samlevejledning til puslebordet Robby Med plads til opbevaring af sparkedragter, bleer og diverse. Produktdetaljer: Farve: Hvid Materiale rammen: Massivt bøgetræ, lakeret Materiale bund og låger: Spånplade, indretning Mål: Bredde x dybde x højde 73,2 x 75,4 x 95 cm.
Kategori: Baby Spisetid - Baby og småbørn|Dreng/Pige
Cam Cam Harlequin puslebord, grey fra Cam Cam.
Puslebordet fra danske Cam Cam er et 2-i-1 møbel. Først får du et skønt, funktionelt og lækkert designet puslebord, og når barnet er holdt op med at bruge ble, skubbes pladen ind og herefter har du et skønt møbel til fx børneværelset til opbevaring af tøj.
Kategori: Baby Spisetid - I hjemmet
Baby Dan - Væghængt Puslebord Hvid - Manhattan.
Manhattan vægpuslebord i hvid, der kun fylder 16 cm i dybden, når det er lukket.  Et pladsbesparende puslebord der kan klappes op, og som passer perfekt til badeværelset....
Kategori: Sengetøj -
CHILDHOME Puslebord med badekar - Childhome.
Pulseplads med bad, som fylder lidt og samtidigt giver en god arbejdshøjde så du skåner ryggen mest muligt. Pusleenheden med badekar kan nemt flyttes rundt, der er hjul på alle 4 ben. Der er desuden 2 hylder til opbevaring af pusleting, tøj og diverse. Pa.
Kategori: Diverse -
Clive puslebord 2 låger, 2 skuffer og 3 hylder, hvid..
Clive puslebord 2 låger, 2 skuffer og 3 hylder, hvid. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler.
Kategori: Diverse - Børnemøbler - Opbevaring børneværelse - Puslebord
Sebra Puslebordet, LÃ¥ger, Classic White.
Sebra Puslebordet med låger har indvendig to hylder og er et puslebord, der let kan forvandles til et klassisk opbevaringsmøbel, når behovet for puslebordet hører op. Møblet kan anvendes på børneværelset såvel som i husets øvrige rum. Den praktiske forvandling fra puslebord til opbevaringsmøbel sker ved, at.
Kategori: Baby Spisetid - 558
Sebra Puslebordet, Skuffer, Classic White.
Sebra Puslebordet med skuffer er et puslebord, der let kan forvandles til et klassisk opbevaringsmøbel, når behovet for puslebordet hører op. Møblet kan anvendes på børneværelset såvel som i husets øvrige rum. Den praktiske forvandling fra puslebord til opbevaringsmøbel sker ved, at puslepladen nemt fjernes.
Kategori: Baby Spisetid - 558
V3
Kategorier på sider:

Autostole Gode rd nr baby fr tnder Tips om sutteflasker og narresutter Huskeliste babyer Tips om babyudstyr Sutter Babymad Puslebord Babyalarmer Babycare Babylegetøj Barnevogne Babyudstyr Babytj Tips til gravide og ammende om kemikalier Babycreme Babyudstyr diverse Brnembler


 Du er her: Babycare - Netannoncer Babycare -